Organiseer jouw paardenbedrijf op een eenvoudige & efficiënte manier

Met onze software kom je erachter hoe je je paardenbedrijf supersimpel digitaal kunt managen.

20

Jaar ervaring in hippische software

450+

Tevreden gebruikers

21.000

Paarden

20

Jaar ervaring in hippische software

450+

Tevreden gebruikers

21.000+

Paarden

Zou jij het management van je paardenbedrijf graag willen verbeteren?

Onze software is voor ondernemers in de paardensector die professioneler te werk willen gaan in het digitale-tijdperk van nu!

Stuur je bedrijf aan op afstand. Werk efficiënter, bespaar tijd & geld.

Organiseer jouw bedrijf online!

 

Beheer je paarden

Bewaar al uw paard- en stalinformatie op één centrale plek. Wordt herrinerd aan taken als ontwormen, vaccineren of afspraken met de dierenarts, fysio of hoefsmid. Heb overal toegang tot jouw gegevens.

Planbord

Neem afscheid van whiteboards, post-its of papierwerk en maak gebruik van ons digitale ”planscherm” op stal. Plan interactief alle stalactiviteiten. Coordineer en communiceer op deze manier de taken met uw team.

Factureren

Factureer makkelijk en snel. Stuur met één druk op de knop facturen naar alle eigenaren van de paarden op uw stal en andere klanten. Creer uw eigen abbonementen en laat deze geautomatiseerd op uw factuur verschijnen. 

”HorseManager geeft mij waar dan ook overzicht en inzicht in mijn bedrijf. Ik vind het ontzettend makkelijk in gebruik en mocht ik iets niet weten kan ik altijd vrijblijvend bellen! Ofwel super service!”

– Eigenaar Dressuurstal de Beukenvallei

Joyce Lenaerts

Hoe een online managementsysteem jouw tijd en geld kan besparen?

Vaak wordt er op stallen nog met post-its, een whiteboard en papier gewerkt. Hierdoor is er geregeld iets kwijt. Het is slim om al je bedrijfsinformatie op één centrale plek te beheren. Wanneer je dit met onze software doet blijf je overal en altijd op de hoogte van alle activiteiten, gezondheidsinformatie, trainingsschema’s etc., 

Creëer een digitaal dossier voor het individuele paard op jouw bedrijf. Hieraan wordt bijvoorbeeld paspoort informatie toegevoegd, foto’s en video’s. Bewaar bloedresultaten, keuringsrapporten en andere documenten. Bouw een volledig gezondheidsdossier op en wordt herrinerd aan belangrijke taken zoals het ontwormen en vaccineren.

Het opstellen van de maandelijkse facturen is een tijdrovende klus wanneer je alle uitgaven handmatig moet toekennen. Vaak vergeten we dingen te factureren. Wat van negatieve invloed is op jouw portomonee.

Met HorseManager genereer je met een druk op de knop alle facturen voor de hele maand. Door dat de verschillende activiteiten worden geregistreerd op stal via de app of het dashboard, kan het systeem automatische facturen genereren. Zo voegt het abonnementssysteem geautomatiseerd perodieke terugkerende uitgaven toe zoals stalgeld, weidegang etc. aan de factuur. 

Organiseer jouw paardenhouderij doormiddel van ons digitale en mobiele platform.

– Bo

Bo van Gorkum met Email

Koppel jouw HorseManager met diverse systemen

Boekhoudsysteem

Exact Online, iMuis of Snelstart

Website

Alle paardgegevens worden automatische geupdated op uw webpagina bij aanpassing in de app

Het RVO

Koppel met de nationale database van RVO

Pedigreesysteem

KWPN, HorseTelex, KFPS

Verkooppaginas

OnlyDressage.nl / OnlyJumpers.nl bij verkoop van uw paard

Ontwikkeld door en voor echte paardenmensen

Joan van Gorkum ontwikkelde de eerste versie van de  software in 2001 voor gebruik van een vriend en stelde het vervolgens beschikbaar aan pionierende ondernemers die met eenzelfde efficiëntie wilden werken. Sindsdien is het systeem continu uitgebreid en verbeterd. Vandaag de dag hebben 450+ ondernemers de software in gebruik en plukken daar elke dag de vruchten van.

Wij zorgen ervoor dat jij als hippische ondernemer (zonder technische kennis) zo efficiënt en makkelijk mogelijk kan werken waarbij het management van het bedrijf centraal staat. 

 

 

Zij gingen jou al voor!

Sinds ik HorseManager gebruik is het zo makkelijk om alles bij te houden. Ook het maken van een rekening is super eenvoudig. Echt heel blij mee!

Jose van Haaren

De Mortelhoeve

HorseManager ontzorgt ons door overzicht via je mobiel en signaleert wat we moeten doen op ons opfokbedrijf.

Piet van den Boogaard

Opfokbedrijf van den Boogaard

Veelgestelde vragen

Zijn er kosten aan de proefperiode verbonden?

Nee, er zijn geen verborgen kosten. Je account stopt na één maand automatisch. Jij beslist na de proefmaand zelf of je door wil gaan wel of niet.

Als ik na de proefperiode doorga, hoeveel zou ik dan moeten betalen?

Dat is verschillend per bedrijfs grootte. Daarnaast hebben we verschillende licenties. Een groot bedrijf betaald 42,- p.m. voor de basismodule inclusief het facturatie gedeelte. 

Wat als ik al een managementsysteem gebruik?

Dat is geen probleem. Wanneer je contact met ons opneemt dan kunnen wij je begeleiden bij het overzetten van je details naar HorseManager. Bijvoorbeeld via een excel import. We kijken samen naar de beste optie!

Ik ben niet goed met computers, kan ik dan als nog met het systeem werken?

Ja zeker, als het systeem eenmaal is ingericht kun je bijna volledig via de app op je telefoon werken. Daarnaast zijn er veel gratis begeleidingsmomenten waar je gebruik van kan maken.

Als ik een abonnement afsluit kan ik deze later wijzigen?

Ja, dat kan. Heb je nu bijvoorbeeld 8 paarden op stal, maar binnenkort misschien wel 12? Dan kun je dit op ieder moment wijzigen. 

Kan ik koppelen met mijn boekhoudsyteem?

HorseManager heeft een koppeling met Exact Online, IMuis, Snelstart en Felix/Yuki. Daarnaast is het mogelijk een export te maken uit HorseManager en deze te importeren in Accountview, Afas en Minox en Twinfield.

Meer dan 450 hippische ondernemers zijn je al voorgegaan.

Vraag nu je gratis proefmaand aan!

 Houd meer overzicht en rust door al jouw klant-, paard- en stalinformatie op één centrale plek te bewaren

 Bespaar tijd en verminder je administratie uren drastisch

Maak een professionaliseringsslag met ons digitale planbord