Beheer je paarden eenvoudig en digitaal

Wil jij je trainingsstal beter organiseren, papierwerk vermijden en al je bedrijfsinformatie op één plek hebben?

Gratis. Geen betaalgegevens nodig.

Werk net zo efficiënt als 500+ andere stallen!

”Je stal goed organiseren, zaken slimmer aanpakken in plaats van nog harder rennen.”

Overzicht

Een digitaal overzicht van je bedrijf

Werk jij nog met post-its, een whiteboard en papierwerk en raak je hierdoor geregeld iets kwijt? Beheer dan al je bedrijfsinformatie op één centrale plekBlijf overal en altijd op de hoogte van alle activiteiten, gezondheidsinformatie, trainingsschema’s etc., organiseer jouw paardenhouderij doormiddel van ons digitale en mobiele platform. Communiceer via ons systeem snel en eenvoudig met derde ook op afstand.

 

Al je paardgegevens op één plek

✔ Al je klantgegevens op één plek

Segmenteer je paarden, klanten, team en andere contacten

Georganiseerd

Digitaal dossier per paard

Bouw een digitaal dossier op voor het individuele paard op jouw bedrijf. Voeg paspoort informatie toe, upload foto's en video's. Bewaar bloedresultaten, keuringsrapporten en andere documenten. Bouw een volledig gezondheidsdossier op en wordt herrinerd aan belangrijke taken zoals het ontwormen en vaccineren. Deel met een druk op de knop het paardprofiel met potentiële kopers. Houdt de eigenaren van de paarden op de hoogte doormiddel van onze nieuwste inkijkfunctie!

o

Documenten, foto's, video's

NIEUW! de inkijkfunctie

Deel met externen

Tijdbesparend

Factureer in een handomdraai

Aan het einde van de maand achter je computer gaan zitten om de maandelijkse facturen op te stellen.. een tijdrovende klus wanneer je alle uitgaven handmatig moet toekennen. Vaak vergeten we dingen te factureren. Wat van negatieve invloed is op jouw portemonnee.

Met HorseManager genereer je met een druk op de knop alle facturen voor de hele maand. Door dat de verschillende activiteiten worden geregistreerd op stal via de app of het dashboard, kan het systeem automatische facturen genereren. Zo voegt het abonnementssysteem geautomatiseerd periodieke terugkerende uitgaven toe zoals stalgeld, weidegang etc. aan de factuur. 

 

 

Stuur eenvoudig en snel digitale facturen

 Verstuur in een bulk factuur herinneringen

Genereer splitfacturen voor paarden met meerdere eigenaren

Maak je credit nota met een druk op de knop

✔ Factureer vanuit verschillende financiele rekeningen in één systeem

Eenvoudige opstart

Gebruik onze formulieren

i

Breed scala aan formulieren

Wilt u dat potentiele lesklanten een les aan kunnen vragen op uw website? Of gebruikt u in de huidige gang van zaken beoordelingsformulieren of andere formulieren? Kies uit ons breed scala aan formulieren en laat ze integreren met het systeem.

P

Nieuw paard

Een nieuw paard op stal? Laat de eigenaar deze aanmelden via het paard formulier. Het paard wordt automatische toegevoegd aan jouw HorseManager. Met het invullen van dit formulier wordt een sterke juridische overeenkomst gemodelleerd tussen uw bedrijf en de klant.

De algemene voorwaarden worden geaccepteerd

Het privacy regelement wordt erkend

”HorseManager geeft mij waar dan ook overzicht en inzicht in mijn bedrijf. Ik vind het ontzettend makkelijk in gebruik en mocht ik iets niet weten kan ik altijd vrijblijvend bellen! Ofwel super service!”

– Eigenaar Dressuurstal de Beukenvallei

Joyce Lenaerts

Koppelingen

Koppel HorseManager met verschillende tools

Boekhoudsysteem

Exact Online, iMuis, Yuki of Snelstart

Website

Alle paardgegevens worden automatische geupdated op uw webpagina bij aanpassing in de app

RVO

Koppel met de nationale database van RVO

E-Cert

Keur het gewicht van de opgehaalde mest goed

Pedigreesysteem

KWPN, HorseTelex, KFPS, AES, All Breed Pedigree

Verkooppaginas

OnlyDressage.nl / OnlyJumpers.nl bij verkoop van uw paard

Modules

Een oplossing voor ieder soort paardenbedrijf

Trainingsstallen
Opfokbedrijven
Hengstenhouders
Pensionstallen
Fokkers
Transportbedrijf

Professionaliseer jouw Trainingsstal

De app helpt je herinneren aan belangrijke activiteiten zoals het ontwormen of enten van je paarden. Je bouwt daarnaast een volledig digitaal dossier op voor elk individueel paard op jouw bedrijf. Je weet dus altijd wat en hoe er wanneer is gebeurd met ieder paard. Deze dingen kun je vervolgens heel eenvoudig door factureren naar de eigenaar van het paard. Je paarden worden automatisch aangemeld op jouw locatie bij RVO. Ook is het mogelijk om de opgehaalde mest op jouw bedrijf goed te keuren via het systeem. HorseManager geeft je structuur in je bedrijf, rust in je hoofd en ruimte in je agenda.

 

 

Professionaliseer jouw opfokbedrijf

Reken af met chaos of stress en transformeer 

Optimaliseer je opfokbedrijf met HorseManager. Met ons geavanceerde systeem, bouw je moeiteloos digitale dossiers rondom je paarden op, werk met groepen paarden, seizoenstarieven en workflows, en vergeet nooit meer belangrijke taken zoals vaccinaties en ontwormingen. Stuur met een druk op de knop al jouw facturen.

Transformeer jouw bedrijf van chaotisch naar professioneel. Ervaar rust, structuur en efficiëntie – vraag vandaag nog je gratis proefperiode aan en ontdek de voordelen van HorseManager.

 

Organiseer jouw hengstenhouderij moeiteloos

Voor hengstenhouders biedt HorseManager een alles-in-één oplossing, inclusief een nauwkeurig track- en tracesysteem voor sperma, beheer van diepvriesvoorraad, en geautomatiseerde documentatie zoals spermabegeleiderbiljetten en dekovereenkomsten. Met de mogelijkheid om NVWA-certificeringen op afstand te verkrijgen. Daarnaast biedt onze software overzichtelijke rapportages van dekkingen, en een gemakkelijke functie voor provisiefacturen en eigenaren verdeling. Met HorseManager houd je jouw hengstenhouderij moeiteloos georganiseerd en efficiënt.

Organiseer je Pensionstal eenvoudig

Factureer met een druk op de knop al je pensionklanten. Beheer je stal efficiënter door klanten hun gewenste faciliteiten te laten reserveren, bijvoorbeeld de bak voor een privéles. Bovendien worden je paarden automatisch aangemeld op jouw locatie bij RVO, en kun je via HorseManager de opgehaalde mest op jouw bedrijf goedkeuren. Onze app geeft je structuur in je bedrijf, rust in je hoofd en ruimte in je agenda

Optimaliseer je fokkerij

HorseManager helpt je herinneren aan belangrijke controles of activiteiten zoals het ontwormen of enten van je paarden. Door het opbouwen van een digitaal dossier voor elk paard, behoud je altijd een nauwkeurig overzicht van de gezondheids- en fokgeschiedenis. Je paarden worden automatisch aangemeld op jouw locatie bij RVO. Ook is het mogelijk om de opgehaalde mest op jouw bedrijf goed te keuren via het systeem. HorseManager geeft je structuur in je bedrijf, rust in je hoofd en ruimte in je agenda.

Paardentransport

Voor transportbedrijven biedt HorseManager een geavanceerd systeem waarmee je de werkvoorraad kunt visualiseren en efficiënt kunt plannen. Met onze dynamische rittenplanning kun je snel en gemakkelijk routes optimaliseren. Bovendien bieden we naadloze integratie met Google Maps, waardoor je altijd beschikt over actuele route-informatie. Met HorseManager wordt het plannen en uitvoeren van transporttaken een gestroomlijnde en geoptimaliseerde ervaring.

Functies

Welke voordelen levert HorseManager jou op

Overzicht

Vervang je whiteboard, notities, WhatsApp-gesprekken en papierwerk met één app

Professioneel

Toegang tot al je paard- en klantinformatie via elk apparaat, overal en altijd.

Bespaar tijd

Versnel en vereenvoudig het hele planning-, boekings- en factureringsproces van jouw stal.

Rust

Stop met het bewaren van alle informatie in je hoofd. Laat HM je herinneren aan belangrijke taken.

Bespaar geld

Maak gemakkelijk terugkerende facturen en verstuur ze in slechts een paar klikken.

Werk simpeler

Beheer alle belangrijke informatie van je paarden en klanten op één plek.

Reviews

Woorden van onze 500+ tevreden gebruikers

Ik heb veel meer rust en overzicht in alles wat te maken heeft met het management rondom de paarden en stal. Prettig om alles op 1 plek compleet en overzichtelijk te hebben, waardoor ik zeker weet dat ik niets mis.

Romy van der Schaft

Stal Sprengenhorst

Sinds ik HorseManager gebruik is het zo makkelijk om alles bij te houden. Ook het maken van een rekening is super eenvoudig. Echt heel blij mee!

Piet van den Boogaard

Opfokbedrijf van den Boogaard

Sinds ik HorseManager gebruik is het zo makkelijk om alles bij te houden. Ook het maken van een rekening is super eenvoudig. Echt heel blij mee!

Jose van Haaren

De Mortelhoeve

Jouw stal beheren met HorseManager?

Ontdek de kracht van het gebruiksvriendelijke online managementsysteem in de praktijk.

30 dagen gratis

Geen verplichtingen na afloop

Gratis ondersteuning voor het opzetten van een account

Geen creditcard vereist